Bemutatkozás

Művelődési Ház és Könyvtár

5475 Csépa Béke u. 133/a.
Tel.: 56/323-015.

Intézményvezető: Zarnócz Pálné

 

A művelődési ház: teret ad minden önszerveződő csoportnak, intézményeknek, alapítványoknak, egyesületeknek megbeszéléseikre, gyűléseikre, rendezvényeikre. Kérésre segít ezek létrehozásában, lebonyolításában. Továbbá teret ad a szabadidő hasznos eltöltésére.

Jelenleg kevés eszköz áll rendelkezésre: pingpongozni, biliárdozni, internetezni lehet.

A könyvtár szolgáltatásai: helyben olvasás, kölcsönzés, tájékoztatás. A könyvtár Teleház jellegű szolgáltatásokat is nyújt az alapfeladatán kívül: internetezés, fénymásolás, szkennelés, nyomtatás, FAX küldés-fogadás, dokumentumok készítése. A nyomtatás és a fénymásolás csak fekete-fehérben és színesben is lehetséges.

2014-ben a következő folyóiratok állnak az olvasók rendelkezésére: Best magazin, Blikk nők, Bravó, Bravó Girl, Buci maci, Édes anyanyelvünk, Eső, Ezermester, Hot! , Joker , Kiskegyed, Kismama, Kistermelők lapja, Könyvtári levelezőlap, Lakáskultúra, Magyar horgász, Magyar konyha, Nők lapja, Őstermelő, Popcorn, Sport autó, Sportpiac, Story, Szitakötő, Ufómagazin, Új Néplap; Vasárnapi Új Néplap. A helyben olvasás ingyenes!

 

Saját rendezvények 2014-ben:

 június 11-19 között az állományból törölt könyvek árusítása egybekötve az I. világháború dokumentumainak kiállításával, melyet Csetényi Mihályné gyűjtött össze. Hatalmas érdeklődés volt a selejtezett könyvek vásárán. Nagyon sokan jöttek, válogattak, vásároltak a könyvekből. Mivel a maradék még megvan, valószínűleg a téli időszakban újra rendezünk belőlük vásárt.


 

 július 26. „Az én rajzom díszítse a könyvtárat” című rajzdélután. Csépai gyermekek rajzát fogom kitenni a gyermeksarokba. Nagyon sok szép rajz született, érdemes hát ezért is betérni, hogy megnézzék!


 

Terv őszre: Puding és Palacsinta előadása a KSZR támogatásával. Mindenkinek ingyenes lesz!

 

Oktatás: Az Index autós, motoros iskola folyamatosan indítja tanfolyamait Csépán. Jelentkezni a művelődési házban, Zarnócz Pálnénál lehet. Kellő számú jelentkezés esetén már ősszel is indul egy kurzus. Az áraikról is tudok felvilágosítást nyújtani. Akit érdekel, jelentkezzen személyesen, vagy telefonon: 56/323-015 vagy a 30/252-4541.

P1000008 P1000011

P1000029 P1000036

Vélemény, hozzászólás?