Tisztelt Csépaiak! Kedves Barátaim!

Minden évben év vége felé általában az ember leltárt készít. Megtettem ezt én is polgármesterként a közmeghallgatáson, most viszont másként szeretnék Önökhöz szólni. Településünk újra ünneplőbe öltözik, felállítjuk a község karácsonyfáját, közös ünnepre készülünk. Karácsony közeledtével jobban vágyunk a csendre és a nyugalomra, megbékélünk embertársainkkal, önmagunkkal.
Ne gondoljunk a hétköznapok zajaira, csendesedjünk el legalább erre a kis időszakra és gondoljunk mindazokra, akik legközelebb állnak hozzánk: családunkra, szeretteinkre. A karácsony nem csak ünnep, hanem érzés is. Az ünnepen az ember hajlandó félretenni az ellentéteket, és ha csak rövid időre is, de békét köt embertársaival. Az ünnep szépségét nem az ajándékok nagyságával kell mérnünk, hanem olyan ajándékkal, amiből mindenki részesülhet, amit mindenki adhat, ez pedig a szeretet.

Azt kívánom mindannyiuknak, hogy a szeretet és a vele együtt járó békesség tegye széppé az ünnepüket! Kívánom – akár egyedül, akár a szeretteik körében ünnepelnek –, segítse Önöket igazi kikapcsolódáshoz, testi, szellemi és lelki megújuláshoz, feltöltődéshez, hogy az újesztendőt tiszta szívvel és újult erővel kezdhessük el! Engedjék meg, hogy ezen gondolatokkal kívánjak minden csépai lakosnak szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt! Fogadják szeretettel önkormányzatunk karácsonyi ajándékát!

Csépa Község Önkormányzata nevében:

Fialka György
polgármester

karácsonyi gyertya


Ivóvízminőség-javító program felhívás

DOC061″ type=”application/pdf”>


Térfigyelő kamera

2014. április 22-én Csépa Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be 10 db térfigyelő kamera telepítésére Csépa község közigazgatási területén. A pályázat elbírálása 2014. május 30-án megtörtént. A nyertes települések névsora a www.kormany.hu oldalon olvasható!

Sajnos pályázatunk idén sem nyert támogatást! A fenti pályázatot 2013-ban is beadta Önkormányzatunk, amely forráshiány miatt akkor sem került támogatásra.

A térfigyelő kamerák telepítése érdekében a későbbiekben is minden pályázati lehetőségen részt kíván venni Önkormányzatunk!


Újabb pályázati sikerek

Az Alapítvány Csépa Községért és Csépa Község Önkormányzatának együttműködésében a Nemzeti Vidékfejlesztési Minisztériumhoz beadott pályázat eredményeképpen hamarosan Csépa község szolgálatába állhat egy Volkswagen Transporter Kombi 4 kerékmeghajtású, 9 személyes gépkocsi, melynek értéke 12.600 eFt.  A közbeszerzési eljárás és a beszerzés folyamatban van.

vw