Ivóvízminőség-javító program felhívás

DOC061″ type=”application/pdf”>


Önkormányzati válsztási tájékoztató

A polgármesteri ajánláshoz, és az egyéni listás ajánláshoz ajánlóívek igényelhetők a Helyi Választási Irodától (Csépa, Rákóczi u. 24.).

A polgármester és az egyéni listás jelöltet legkésőbb 2014. szeptember 8-án 16 órakor kell bejelenteni a Helyi Választási Bizottságnál az E2 nyomtatvány és ajánlóívek átadásával.

Berényi Veronika
kirendeltségvezető


Önkormányzati választás

Közlemény és határozat az egyéni listás képviselőjelölt valamint polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számáról Csépa településen, és HVB határozat a Helyi Választási Bizottság tisztségviselőinek megválasztásáról…

Bővebben: Választás 2014


Térfigyelő kamera

2014. április 22-én Csépa Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be 10 db térfigyelő kamera telepítésére Csépa község közigazgatási területén. A pályázat elbírálása 2014. május 30-án megtörtént. A nyertes települések névsora a www.kormany.hu oldalon olvasható!

Sajnos pályázatunk idén sem nyert támogatást! A fenti pályázatot 2013-ban is beadta Önkormányzatunk, amely forráshiány miatt akkor sem került támogatásra.

A térfigyelő kamerák telepítése érdekében a későbbiekben is minden pályázati lehetőségen részt kíván venni Önkormányzatunk!


Újabb pályázati sikerek

Az Alapítvány Csépa Községért és Csépa Község Önkormányzatának együttműködésében a Nemzeti Vidékfejlesztési Minisztériumhoz beadott pályázat eredményeképpen hamarosan Csépa község szolgálatába állhat egy Volkswagen Transporter Kombi 4 kerékmeghajtású, 9 személyes gépkocsi, melynek értéke 12.600 eFt.  A közbeszerzési eljárás és a beszerzés folyamatban van.

vw